Even voorstellen

Mijn naam is Erna Hulman. Na ruim 30 jaar, met veel plezier in het basisonderwijs te hebben gewerkt, begeleid ik sinds kort leerlingen met hulpvragen op diverse leergebieden in mijn eigen praktijk.
Tijdens mijn loopbaan in het onderwijs heb ik in alle groepen van de basisschool lesgegeven, ben ik jaren werkzaam geweest als interne begeleider, heb ik veel RT- werkzaamheden verricht en kinderen individueel begeleid.

Het begeleiden van kinderen met een speciale onderwijsbehoefte heeft mij altijd erg aangesproken. Het gevoel echt iets te kunnen betekenen voor deze leerlingen en hun ouders is iets waar ik de komende jaren graag mee verder wil.
Het is fijn om kinderen weer te zien groeien en genieten van de extra aandacht en hun langverwachte succes.
Naast veel kennis en ervaring uit de onderwijspraktijk ben ik opgeleid tot interne begeleider, leerkracht speciaal basisonderwijs, dyslexiespecialist en behandelaar ernstige rekenproblemen en dyscalculie.
Daarnaast heeft het volgen van diverse cursussen voor aanvullende verbreding en verdieping van mijn kennis rondom leerproblemen gezorgd.

Om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen en om me verder te specialiseren ben ik aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging van Remedial Teachers.
Regelmatig volg ik nascholingscursussen en bezoek ik bijeenkomsten van de LBRT.